Tarvitsenko lainaa varten vakuuksia tai takaajaa?

Et tarvitse lainkaan vakuuksia tai henkilötakaajaa. Kaikki palvelussamme olevat pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat lainoja ilman vakuuksia ja takaajia.

Kuinka nopeasti lainapäätös tulee?

Saat lainapäätökset mahdollisimman nopeasti. Tyypillisesti kaikki tarjoukset tulevat saman päivän aikana.

Kuinka nopeasti rahat ovat tililläni?

Kun olet valinnut sopivan lainatarjouksen ja hyväksynyt sen, saat lainan tilillesi parhaimmillaan jo saman päivän aikana. Joidenkin pankkien kohdalla lainan näkyminen tilillä voi kestää 1-2 pankkipäivää. Joissakin tapauksissa sinulta voidaan pyytää lisätietoja (kuten esimerkiksi palkkakuitti), mutta voit lähettää pyydetyt lisätiedot helposti sähköisesti.

Millä korolla saan lainaa?

Koron suuruutta ei voi arvioida ennen kuin olet täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen. Jokainen pankki käsittelee hakemuksen itsenäisesti ja määrittää lainalle koron, joka perustuu pankin sisäiseen riskiarviointiin.

Tyypillisesti lainan nimelliskorko on välillä 8 – 27 %. Nimelliskoron lisäksi lainasta peritään usein avaus- ja/tai tilinhoitomaksuja. Kuluista sekä lainan nimelliskorosta muodostuu lainan todellinen vuosikorko.

Mihin sitoudun täyttämällä hakulomakkeen?

Täyttämällä hakulomakkeen et sitoudu mihinkään. Kartoitamme sinulle parhaat lainatarjoukset maksutta. Voit olla ottamatta lainatarjouksia vastaan, mikäli niin haluat. Halutessasi löydät tarkempia tietoja löydät käyttöehdoistamme.

Mitä tapahtuu sen jälkeen, kun olen täyttänyt ja lähettänyt hakulomakkeen?

Kun olet täyttänyt hakulomakkeen Lainapäätös.fi:ssä ja lähettänyt sen, kilpailutamme lainasi useilla eri pankeilla ja rahoituslaitoksilla. KilpailutusJ
järjestelmämme on täysin automaattinen, minkä vuoksi saat alustavat lainapäätökset parhaimmillaan jo muutaman minuutin kuluessa.

Mitä lainojen kilpailutus maksaa?

Kilpailutus on sinulle lainanhakijana täysin maksutonta. Kilpailuttamalla hakemasi lainan maksutta voit saada useiden satojen eurojen säästön.

Mitkät pankit tarjoavat lainaa Lainapäätös.fi:ssä?

Palvelussamme on mukana vain luotettavaksi todettuja ja vakavaraisia pankkeja ja rahoituslaitoksia. Nämä palveluntarjoat ovat hyvämaineisia Suomen, Ruotsin tai Norjan pankkivalvonnan alaisia yrityksiä.