Kätevin tapa saada lainapäätös heti on tehdä hakemus Lainapäätös.fi:lle! Vastauksena saat parhaassa tapauksessa useita eri lainatarjouksia monelta eri rahoituslaitokselta ja lainanmyöntäjältä. Näin sinun on mahdollista löytää sinulle edullisin ja sopivin laina. Siirry täyttämään hakemus ja katso millaisen lainan voit saada.

 

Tiedämme että lainan hakeminen voi olla monelle suuri ja ehkä vähän jännittäväkin asia. Varsinkin, jos sen tekee ensimmäistä kertaa. Siksi onkin tärkeää, että hakuprosessi olisi mahdollisimman simppeli ja nopea. Tarjoamme käyttöösi palvelun, jonka avulla voit hakea lainaa useasta eri paikasta yhdellä hakemuksella ja saat lainapäätöksen heti, joten aikaasi ei kulu turhaan odotteluun. Voit hakea kauttamme lainaa 500 – 70 000 € ilman vakuuksia tai takaajia.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Lainapäätös heti ja nopea lainan siirto tilille
 • Lainaa 500 – 70 000 €
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
 • Kaikki lainat ilman vakuuksia
 • Pitkä, jopa 15 vuoden laina-aika
 • Hakemus on ilmainen täyttää, eikä se sido sinua mihinkään
Lainapäätös tunnissa

Hakemuksen täyttäminen

Kuten jo aiemmin mainittiin, on hakemuksemme helppo täyttää, koska kysymme siinä ainoastaan oleellisia kysymyksiä. Täyttämiseen menee aikaa vain pari minuuttia, ja kun olet lähettänyt hakemuksen, on löytämämme lainatarjoukset ja lainapäätös heti sinun nähtävilläsi. Saamiisi tarjouksiin voit perehtyä kaikessa rauhassa. Tässä vielä hakuprosessi tiivistettynä:

 • Valitse lainasumma ja -aika. Hakemuksen tekeminen alkaa valitsemalla sinulle sopiva lainasumma sekä haluamasi takaisinmaksuaika. Hakemuksen yhteydessä on lainalaskuri, joka näyttää sinulle arvioidun kuukausierän määrän.
 • Hakemuksen seuraava vaihe on on itse lainahakemuksen täyttäminen. Kysymme hakemuksessa henkilötietojasi ja työsuhdettasi koskevia tietoja. Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti, jotta voimme etsiä sinulle mahdollisimman osuvia lainatarjouksia.
 • Kun olet saanut hakemuksen valmiiksi, me välitämme sen usealle eri rahoituslaitokselle ja lainanmyöntäjälle. Valikoimissamme on kattavasti vakavaraisia ja tunnettuja lainanmyöntäjiä. Lisäämme jatkuvasti uusia paikkoja valikoimaamme, jotta voimme varmasti tarjoa kattavan kilpailutuksen.
 • Kun olet tutustunut sinulle annettuihin tarjouksiin ja olet valinnut mieleisen, voit hyväksyä sen verkkopankkitunnuksillasi. Lainanmyöntäjä voi pyytää sinua lähettämään erilaisia liitteitä, joilla todennat maksukykysi. Liitteitä voi olla esimerkiksi palkkakuitti tai tiliote. Niiden lähettäminen käy helposti sähköisesti, ja ne käsitellään pääsääntöisesti nopeasti.
 • Positiivisen lainapäätöksen jälkeen laina siirretään mahdollisimman nopeasti tilillesi. Usein se on käytettävissäsi vielä saman päivän aikana, parhaimmillaan jopa 15 minuutissa!

Lainapäätös netissä – Miksi se kannattaa?

Lainan hakeminen on viime vuosikymmenen aikana muuttunut huomattavasti. Ennen lainaa saadakseen oli mentävä pankkikonttorille ja sen jälkeen odotettava pahimmillaan monta päivää myönnetäänkö sinulle lainaa ollenkaan. Nykyään hakemuksen voi tosiaan tehdä kokonaan verkossa ja saat nopeasti tiedon saatko lainaa vai et.

Netissä tehtävällä hakemuksella on muitakin etuja kuin nopeus. Voit nimittäin tehdä sen haluamallasi laitteella mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lainan hakeminen onnistuu siis helposti vaikka kotisohvalta käsin.

Monet rahoituslaitokset lupaavat antaa päätöksen tunnissa. Lainapäätös tunnissa on kieltämättä hyvin, mutta meidän kautta lainapäätös heti on tosiasia! Siirry täyttämään hakemus.

Lainapäätös heti

5 vinkkiä sujuvaan lainanhakuun

Me haluamme sinun lainanhakusi sujuvan mahdollisimman helposti ja vähällä vaivalla. Tämän takia sinun on mahdollista saada kauttamme lainapäätös heti. Kaikki lainamme myönnettään ilman vakuuksia, mikä nopeuttaa prosessia entisestään. Lue tästä viisi vinkkiämme sujuvaan lainanhakuun.

 1. Todellinen vuosikorko. Lainan hinta koostuu korosta ja erilaisista palvelumaksuista, kuten tilin avausmaksusta ja luoton nostopalkkiosta. Joskus voi olla vaikea hahmottaa paljonko laina kokonaisuudessaan tulee maksamaan. Sen selvittäminen on kuitenkin yllättävän helppoa. Todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki lainalle tulevat kulut ja näin ollen ilmaisee lainan kokonaiskustannukset.
 2. Mieti laina-aika huolella. Pitkä laina-aika voi houkuttaa monia, sillä sen avulla kuukausittaisen lyhennyksen määrä pysyy pienenä ja rahaa jää muuhunkin elämään. On kuitenkin hyvä muistaa, että silloin lainan lopullinen hinta on korkeampi, koska maksat pidemmän aikaa kuluja ja korkoa.
 3. Valitse sinulle sopivin lainamuoto. Tarvitsetko lainaa joustavasti eri elämäntilanteisiin? Valitse silloin joustoluotto, josta voit nostaa rahaa oman tarpeesi mukaan. Vai onko sinulla kenties mietitty jokin tietty kohde, mihin aiot lainan käyttää? Silloin kertalaina voisi olla paras ratkaisu.  Eri lainamuotoja on monia ja ne soveltuu parhaiten hieman eri tilanteisiin.
 4. Lainaa ilman vakuuksia. Vakuudeton laina mahdollistaa yhä useammalle lainan saamisen, sillä harvalle on ehtinyt kertyä vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta. Kaikki lainamme myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia.
 5. Huolehdi takaisinmaksusta. Ehkä tärkein vaihe lainan ottamisessa on sen maksaminen takaisin. Kun huolehdit takaisinmaksusta, varmistat sen, että voit saada lainaa myös tulevaisuudessa.