Sinun on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia helpommin kuin ehkä luuletkaan!

Vakuudeton laina on suosittua ja syystäkin. Kovin monelle ei vielä ole ehtinyt kertymään tarpeeksi omaisuutta, joka kelpaisi pankille vakuudeksi. Onneksi vakuudettoman lainan hakeminen käy erittäin helposti. Kauttamme voit hakea vakuudetonta lainaa 500 – 70 000 €. Voit itse valita haluamasi laina-ajan, joka voi olla pisimmillään jopa 15 vuotta. Kun haet vakuudetonta lainaa, saat sen nopeammin ja helpommin verrattuna vakuudelliseen lainaan

Vain yhdellä nopealla ja ilmaisella hakemuksella voit saada lukuisia hyviä lainatarjouksia, joiden joukosta voit valita itsellesi sopivimman. Lainapäätös.fi:n kautta voit hakea niin kulutusluottoa, kertalainaa, pikavippiä kuin järjestelylainaakin. Ja tietenkin ilman vakuuksia tai takaajia.

Siirry hakemukseen ja hae vakuudetonta lainaa. Hae nyt ⇒

Mistä halvin laina ilman vakuuksia?

Miltei jokainen uudempi rahoituslaitos myöntää lainaa ilman vakuuksia. Ja koska vakuudettoman lainan tarjontaa on niin paljon, on myös niiden hinnoissa suurta eroa. Lainan hintahan koostuu sille asetetusta korosta ja palvelumaksuista. Etenkin palvelumaksuissa on suurta eroa rahoituslaitosten kesken ja niihin perehtymällä voi säästää suuriakin summia rahaa lainakustannuksissa. Palvelumaksuja ovat muun muassa tilin avauspalkkio, tilinhoitomaksu sekä luoton nostopalvelu.

Kilpailuttamalla lainan Lainapäätös.fi:n avulla löydät lainan, jolla on matala korko ja pienet palvelumaksut. Voit olla varma ettei sinun tarvitse murehtia vakuuksista tai takaajista, sillä kaikki lainamme myönnetään ilman niitä. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, hakemuksen täyttäminen vie ainoastaan muutaman minuutin.

Kauttamme voit hakea 500 – 70 000 € lainaa pitkällä, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Yhdellä hakemuksella voit saada useita lainatarjouksia monilta eri rahoituslaitoksilta ja lainanmyöntäjiltä. Kilpailutamme hakemuksesi, joten saat edullisimman ja parhaan lainan juuri sinun käyttöösi. Valikoimissamme on lukuisia tunnettuja ja vakavaraisia rahoituslaitoksia. lisäämme uusia paikkoja jatkuvasti, jotta voimme tarjota sinulle kunnollisen ja kattavan kilpailutuksen.

Lainaa ilman liitteitä helposti lainapäätös.fi:n avulla

Mitä vakuuksilla tarkoitetaan?

Vakuudet ovat rahoituslaitoksen tapa vähentää riskiä sille, että se ei saa lainaamansa summaa takaisin. Yleensä vakuus on jokin lainanhakijan omaisuus, kuten auto tai asunto. Voit lisäksi kuulla puhuttavan henkilötakauksesta. Henkilötakaaja lupautuu maksamaan lainan takaisin, mikäli lainanhakijalta se ei syystä tai toisesta onnistu.  Usein perinteinen pankki vaatii vakuuden lainalleen, ainakin suuremmissa lainasummissa. Esimerkiksi asuntolainassa on usein vakuutena itse asunto tai sitten edellytetään henkilötakaajaa.

Miten haen lainaa ilman vakuuksia Lainapäätös.fi:n kautta?

Käydään seuraavaksi läpi Lainapäätös.fi:n lainahakemuksen tekeminen. Kuten jo aiemmin on mainittu, on sen täyttäminen helppoa ja nopeaa. Siinä kuluu ainoastaan muutama minuutti ja pääset heti tarkastetelemaan sinulle mahdollisesti annettuja tarjouksia

  • Aloita hakemuksen täyttäminen miettimällä haluamasi lainasumma ja -aika. Lainalaskuristamme näet arvion tulevasta kuukausierästä valitsemillasi tiedoilla. On hyvä pitää mielessä, että pitkä laina-aika mahdollistaa pienen kuukausierän, mutta silloin lainan kokonaiskustannukset kasvavat.
  • Seuraavaksi siirry täyttämään hakemuksen tiedot. Kysymme henkilötietojen lisäksi hieman vuosituloistasi ja työsuhteestasi.
  • Kun olet täyttänyt hakemuksen valmiiksi ja lähettänyt sen, saat mahdolliset lainatarjoukset, joita on parhaassa tapauksessa useita. Sinulle annettuihin tarjouksiin voit tutustua kaikessa rauhassa ja kun olet valinnut mieleisesi lainan, hyväksy se verkkopankkitunnuksillasi.
  • Laina siirretään tilillesi mahdollisimman nopeasti, jopa 15 minuutin kuluttua. Osa rahoituslaitoksista voi vielä pyytää sinua lähettämään erilaisia liitteitä esimerkiksi palkkakuittia tai tiliotetta. Niiden lähettäminen onnistuu helposti ja nopeasti sähköisesti.

Koko hakemuksen täyttämiseen menee ainoastaan hetki aikaa. Olemme automatisoineet hakemuksen käsittelyn, joten alustavan lainapäätöksen tarjoukset saat jopa muutamassa minuutissa.

Halvin laina ilman vakuuksia löytyy Lainapäätös.fi:n kautta

Kuka voi hakea vakuudetonta lainaa?

Vakuudeton laina on hyvä myös siitä syystä, että se antaa yhä useammalle mahdollisuuden saada lainaa. Jokainen rahoituslaitos määrittelee vähimmäisvaatimukset lainanhakijalle. On kuitenkin muutamia yleispäteviä ehtoja, jotka tulisi täyttää, jotta lainan saaminen on mahdollista:

  • Olet yli 20-vuotias. Sinun on luonnollisesti oltava täysi-ikäinen, jotta voit saada lainaa. Jotkin rahoituslaitokset voivat edellyttää korkeampaa ikää ja osalla voi lisäksi olla yläikäraja.
  • Sinulla on puhtaat luottotiedot. Maksuhäiriömerkintä on este lainansaamiselle.
  • Riittävät ja säännölliset tulot lainasummaan nähden. Otathan huomioon, että tulojen ei välttämättä tarvitse olla palkkaa, vaan myös erilaiset Kelan maksamat etuudet voivat myös kelvata.
  • Tili ja henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset suomalaisessa pankissa. Verkkopankkitunnuksia käytetään tunnistautumiseen ja lainatarjouksen hyväksymiseen.

Mieti lainan ottamista huolella

Nykyaikana on siis hyvinkin mahdollista saada laina ilman vakuuksia helposti ilman päivien odotusta. Vaikka lainan saisikin helposti, kannattaa sen ottamista silti miettiä tarkkaan ja hakea lainaa ainoastaan todelliseen tarpeeseen. Hetken mielijohteesta otettua lainaa on ikävä maksaa myöhemmin takaisin. Mieti siis lainan ottamista huolella.

Kun olet päättänyt ottaa lainan, kilpailuta se Lainapäätös.fi:n avulla ja saa se edullisimpaan ja parhaaseen hintaan. Pääset täyttämään hakemuksen tästä.